Kuka minä olen

Olen suorittanut hieronnan ammattitutkinnon tammikuussa vuonna 2020. Opinnoissani olen perehtynyt kansansairauksien ennaltaehkäisemiseen hierojan työssä sekä syventynyt raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen.

Minut on rekisteröity Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin, ja olen oikeutettu nimikesuojatun ammattinimikkeen, koulutettu hieroja, käyttöön.

Kuulun myös koulutettujen hierojien liittoon (KHL) ja sitoudun noudattamaan koulutetun hierojan eettisiä periaatteita ja noudattamaan ammatillista toimintaani sääteleviä lakeja, asetuksia, sääntöjä, ohjeita ja sopimuksia.

Olen aloittanut kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot täydentääkseni hoitotekniikoitani ja tulevaisuudessa tarjoan myös kalevalaista jäsenkorjausta.

Asun Myrskylässä ja harrastan monipuolisesti liikuntaa. Käyn vesijumpassa, joogaan ja lenkkeilen koirani Nanan kanssa luonnossa, mieluiten metsässä. Lataan parhaiten akkujani metsässä ja vedessä. Toinen intohimoinen harrastukseni on laulu ja etenkin kuorolaulu. Lisäksi kuulun SPR Myrskylän osaston ensiapuryhmään. Olen myös Myrskylän pelastuskoirat ry:n jäsen.

Tähänastisen työurani olen luonut IT-järjestelmien parissa ja toiminut sovellusasiantuntijana, projektipäällikkönä sekä konsulttina. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut ihmisestä ja ihmisen hyvinvoinnista. Koulutettuna hierojana minulla on nyt mahdollisuus tukea ja ylläpitää asiakkaani kokonaisvaltaista hyvinvointia ammattitaitoni tuomin edellytyksin. Koen nyt olevani omalla alallani ja haluan laajentaa ja syventää osaamistani edelleen.

Saan energiaa ja hyvää mieltä havaitessani hieronnan positiivisen vaikutuksen asiakkaassani. Parasta palautetta on se, kun asiakas nousee hoitopöydältä rentoutuneena jatkaen päiväänsä vetreämmällä keholla ja pidemmällä askeleella. Vastuullisena ammattilaisena ohjaan tarvittaessa asiakastani ottamaan yhteyden muihin terveydenhuollon ammattilaisiin.